Автоновини

Infiniti привезе в Детройт електричний кросовер

Фото: Infiniti

Компанія Infiniti опублікувала перший тизер концептуального кросовера з повністю електричною силовою установкою. Публічна прем’єра автомобіля, назва якого поки не розголошується, відбудеться в січні 2019 року на Детройтському автосалоні.

Судячи по зображенню, прототип отримає вузькі світлодіодні головні фари, а також фальшрадіаторну решітку з логотипом і назвою бренду, що підсвічується . Серед інших помітних елементів – зовнішні камери, які замінять традиційні бічні дзеркала, а також масивні колісні арки.

Технічних характеристик концепт-кара Infiniti поки не називає. Раніше японська марка показувала експериментальні електромобілі під назвами Prototype 9 і Prototype 10. Перший, наприклад, що представляє собою сучасну інтерпретацію гоночного автомобіля 40-х років, отримав силову установку від Nissan Leaf другого покоління.

Infiniti Prototype 9 укомплектували синхронним електричним мотором, що розвиває 150 к. с. (110 кВт) і 320 Н · м крутного моменту. Ретрокар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 5,5 сек., а його максимальна швидкість склала 170 км на годину. Запасу батарей вистачить на 20 хвилин інтенсивної їзди по гоночному треку.

Раніше компанія Infiniti офіційно заявила, що випустить перший серійний електромобіль в 2021 році. Модель, яку побудують на абсолютно новій платформі, буде в першу чергу орієнтована на китайський ринок.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook