Автоновини

Новий Cadillac Escalade вперше помічений на тестах

Фото: Motor1

Компанія Cadillac приступила до дорожніх тестів позашляховика Escalade нового покоління. Шпигунські фотографії з тестів виклало видання Motor1. За їхніми даними, прем’єра автомобіля відбудеться в кінці наступного року.

Позашляховик наступного покоління отримає риси концепту Escala. Судячи з фотографій, машину оснастять іншою оптикою і новою решіткою радіатора, Істотні зміни також очікуються в салоні автомобіля.

Технічні характеристики нового Escalade тримаються в секреті. За неофіційними даними, новинка отримає модернізований 6,2 літровий бензиновий двигун V8. Потужність мотора, швидше за все, перевищить 420 к.с.

Також позашляховик наступного покоління оснастять новим 4,2-літровим бензиновим двигуном, який зараз встановлюється на CT6 V-Sport. Його потужність становить 550 к.с. Мотор працюватиме спільно 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Також новий Escalade запропонують з гібридною силовою установкою. Однак всі подробиці про таку модифікації машини поки тримаються в секреті.

Фото: Motor1

На початку цього року стартували продажі оновленого Escalade нинішнього покоління. Автомобіль доступний з 6,2-літровим атмосферним агрегатом V8 потужністю 426 кінських сил. Мотор тепер поєднується з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач, яка прийшла на зміну 6-діапазонній трансмісії. Позашляховик здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 6,7 секунди.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook