Автоновини

Mitsubishi Eclipse Cross отримав гоночну версію для «Дакара»

Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi представила гоночну версію кросовера Eclipse Cross для ралі-марафону «Дакар». Новинка, створена фахівцями іспанського підрозділу японської марки, і вона замінить раллийную модифікацію позашляховика Pajero.

Mitsubishi Eclipse Cross T1 побудований навколо трубчастого каркаса з високоміцної сталі. Позашляховик отримав кузовні панелі з карбону, незалежну двохважельну підвіску, а також регульовані амортизатори Ohlins на кожному колесі і гальмівні механізми AP Racing.

Ралійний Eclipse Cross оснастили шестициліндровим турбодизелем, що видає 340 к. с. і 686 Н · м крутного моменту. Двигун поєднується з шестиступінчастою секвентальною коробкою передач і системою постійного повного приводу з міжосьовим механічним диференціалом, а також самоблоком спереду і ззаду.

Позашляховиком Mitsubishi Eclipse Cross T1 буде управляти іспанська гонщиця Христина Гутьєррес разом з напарником Пабло Хуете. Ралі-марафон «Дакар-2019», дистанція якого складе близько 5 тис. км, пройде з 6 по 17 січня в Перу.

Нагадаємо, стандартний Mitsubishi Eclipse Cross оснащується 1,5-літровим чотирициліндровим турбованим двигуном, що розвиває 150 к. с. і 250 Н · м крутного моменту. Двигун поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з варіатором. Кросовер доступний як з переднім, так і з повним приводом. У Україні ціни на автомобіль починаються з позначки 648 000 грн. (з урахуванням діючих акцій).

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook