Автоновини

Volkswagen показав перші зображення нового Passat

Фото: Volkswagen

Компанія Volkswagen опублікувала перші дизайн-скетчі американської версії седана Passat наступного покоління. Публічна прем’єра автомобіля відбудеться в січні 2019 року на Детройтському автосалоні.

В цілому Passat нагадує збільшену в розмірах «Джетту» нового покоління, представлену в Детройті на початку нинішнього року. Зокрема, Volkswagen Passat отримав горизонтальні елементи на масивній радіаторній решітці, візуально об’єднаної зі зміненими стандартними світлодіодними головними фарами.

В основу новинки лягла допрацьована платформа попередника – седан не стали переводити на модульне шасі MQB. Passat оснастили злегка модернізованим дволітровим чотирициліндровим бензиновим мотором, що видає ті ж 176 к. с. (крутний момент збільшився з 250 Н · м до 280 Н · м). Від версії з 3,6-літровим двигуном VR6 на американському ринку вирішили відмовитися.

Крім того, у «Пасата» для США у зв’язку з відмовою від архітектури MQB НЕ буде гібридної модифікації, як і цифрової приладової панелі. У список доступних опцій увійдуть датчики світла і дощу, адаптивний круїз-контроль, а також система автоматичного утримання автомобіля в займаній смузі.

У Україні Volkswagen Passat нинішнього покоління пропонується з бензиновими двигунами робочим об’ємом 1,4 і 1,8 л потужністю 150 і 180 к. с. відповідно, а також з дволітровим 220 та 280-потужними агрегатами. Крім того, автомобіль доступний з дизельним агрегатом, що видає 150 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook