Автоновини

Дизайн Toyota Supra розсекретили до прем’єри

Фото: SupraMKV

У Мережу витекла фотографія відродженого спорткара Supra під час транспортування. На знімку, який був викладений на сайті SupraMKV, автомобіль представлений без камуфляжу. Компанія Toyota планує представити серійну версію відродженого спорткара Supra в січні на автосалоні в Детройті. Відразу після прем’єри автомобіль з’явиться у продажу. Ціни на машину будуть названі пізніше.

Дизайн новинки буде нагадувати концепт FT-1. Нова Supra розділить платформу з родстером BMW Z4 третього покоління – німецькі і японські фахівці спільно ведуть розробку шасі для спорткара нового покоління з 2014 року. У модельній лінійці японського бренду автомобіль займе щабель вище GT86 і стане новим флагманським купе японської компанії.

Нова Supra отримає рядний шестициліндровий двигун, передньомоторну компоновку і привід на задні колеса. За попередніми даними, мова йде про 3,0-літровий бензиновий агрегат BMW, який буде розвивати близько 340 к. с. і 500 Н · м крутного моменту. Купе зможе прискорюватися з місця до 100 км / г приблизно за 4,5 секунди.

Двигун машини буде працювати спільно з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач ZF. Корпус автомобіля виконаний з алюмінію і сталі. Вага машини складе близько 1500 кг, а розподіл ваги по осях – 50:50. Надалі у моделі з’явиться версія з гібридною силовою установкою, створеною на основі цього ж мотора. Плюс до всього пізніше у купе буде «заряджена» GRMN-модифікація.

Оригінальна Toyota Supra випускалася з 1978 по 2002 роки і за цей час встигла змінити чотири покоління. Історія моделі почалася з автомобіля, який був частиною лінійки Celica і носив назву Supra Celica.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook