Автоновини

Суперкар McLaren 720S отримав складний дах

Фото: McLaren Automotive

Компанія McLaren представила відкриту версію суперкара 720S. Новинка отримала приставку Spider в назві і вже доступна для замовлення. Ціни на автомобіль починаються від 315 000 доларів. Покупці отримають перші машини навесні наступного року. Основним конкурентом новинки називається Ferrari 488 Spider.

Суперкар McLaren 720S доступний в трьох версіях: Standard, Performance і Luxury. Вага автомобіля складає 1332 кілограма. У компанії новинку називають найлегшою машиною в своєму класі. Двосекційний складний дах виконаний з вуглепластика. Скласти або підняти його можна за 11 секунд на швидкості до 50 км на годину. За доплату покупцям запропонують панорамний дах.

Суперкар укомплектований чотирилітровим агрегатом V8 з двома турбінами, що розвивають 720 к. с. і 770 Н · м крутного моменту. Двигун працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчепленнями. Суперкар здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 2,9 сек., а розгін до 200 км / год займає 7,9 секунди. Максимальна швидкість автомобіля складає 341 км на годину.

У жовтні компанія McLaren представила нову версію суперкара 720S – зі спеціальним гоночним пакетом Track Pack. Від стандартного автомобіля купе, адаптоване для їзди по треку, відрізняється полегшеною конструкцією і додатковим обладнанням.

Стандартна версія суперкара 720S була представлена на автосалоні в Женеві в минулому році. Автомобіль побудували на шасі Control II, яке дозволить водіям вибирати один з трьох режимів їзди (Comfort, Sport або Track). Кузов спорткара виконаний з карбону. McLaren P14 використовує монокок Monocage II, який виконаний з вуглецевого волокна.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook