Автоновини

Nissan випустить новий Juke влітку 2019 року

Компанія Nissan представить компактний кросовер Juke другого покоління влітку 2019 року. При цьому вже незабаром повинен бути представлений прототип цієї моделі, з посиланням на власне джерело повідомляє видання Auto Express.

Nissan Juke наступного покоління побудують на модульній платформі CMF-B альянсу Renault-Nissan. За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде 1,5-літровий дизель, а також трициліндровий бензиновий мотор об’ємом один літр. Крім того, буде доступний 1,6-літровий агрегат потужністю 190 кінських сил.

Нарешті, у «Джука» з’явиться версія з гібридною силовою установкою, до складу якої увійде невеликий бензиновий двигун, який виступає виключно в ролі генератора для підзарядки батарей.

Раніше шеф-дизайнер “Ніссана» Альфонсо Альбаіса заявив, що наступний Juke вийде несхожим на колишню модель, але при цьому збереже свою харизму.

У Україні нинішній Nissan Juke пропонується з 1,6-літровими 96, 117 та 190-потужними бензиновими двигунами, що працюють в парі з механічною коробкою передач та варіатором. Ціни на кросовер починаються від 382 830 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook