Автоновини

Hyundai натякнула на кросовер Genesis

Компанія Hyundai опублікувала ролик, що розповідає про електронні допоміжних системи. При цьому передбачається, що на відео також показана комп’ютерна модель нового автомобіля, що дає уявлення про перший серійний кросовер з преміальної лінійки Genesis.

Зовні машина сильно нагадує концепт-кар Genesis GV80, представлений навесні 2017 на Нью-Йоркському автосалоні. При цьому автомобіль з відеоролика відрізняється від прототипу традиційними зовнішніми дзеркалами і боковинами кузова.

Раніше повідомлялося, що серійний преміальний кросовер Genesis дебютує в 2019 році. За неофіційними даними, позашляховик отримає 3,5-літровий двигун V6 і повний привід. Крім того, у моделі буде версія з гібридною силовою установкою.

Новий Genesis зможе скласти конкуренцію BMW X5 і Mercedes-Benz GLE. Потім Hyundai випустить ще один кросовер, який побореться за покупців з BMW X3 і Mercedes-Benz GLC.

Останньою новинкою бренду Genesis став рестайлінговий флагманський седан G90, який дебютував в листопаді в Південній Кореї. Від попередника седан можна відрізнити завдяки збільшеній радіаторній решітці іншої форми, новим повітрозабірникам, модернізованим фарам головного світла з чотирма блоками і спеціальною смугою, яка тягнеться до крил.

Що стосується лінійки двигунів, то вона залишилася колишньою. Genesis G90 пропонується з трьома моторами: 3,8-літровою атмосферної «шісткою» потужністю 309 к. с., 370-потужним 3,3-літровим твін-турбоагрегатом V6, а також з п’ятилітровим восьмициліндровим безнаддувним мотором, що видає 409 сил. Всі двигуни працюють з восьмиступінчастим «автоматом» і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook