Автоновини

Lexus привезе в Детройт екстремальну версію купе RC F

Фото: Lexus

Компанія Lexus опублікувала тизер екстремальної трекової модифікації спортивного купе RС F, яка отримає назву Track Edition. Прем’єра новинки відбудеться на початку 2019 року на автосалоні в Детройті.

Судячи з того, що з’явилися раніше на шпигунських фотографіях, новинка отримає полегшену конструкцію з карбоновим капотом, дахом і заднім антикрилом. В цілому аеродинамічний «оперіння» автомобіля виконають в стилі гоночного купе RC F GT, яке в 2015 році брало участь в змаганнях зі швидкісного підйому на гору Пайкс-Пік.

Крім того, від стандартної моделі новинка буде відрізнятися іншими головними фарами, зміненими радіаторною решіткою, модернізованими бамперами, а також спортивним дифузором, розплодженим між здвоєними патрубками випускної системи.

За попередніми даними, Lexus RC F Track Edition отримає модернізований п’ятилітровий агрегат V8 з вдосконаленою масляною системою, а також допрацьованим охолодженням і випуском. Передбачається, що продуктивність двигуна перевищить стандартні 473 к. с. і 528 Н · м крутного моменту.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook