Автоновини

Volkswagen анонсував новий Golf

Фото: Volkswagen

Volkswagen опублікував перший тизер хетчбека Golf восьмого покоління. Модель, дорожні випробування якої почалися навесні нинішнього року, буде офіційно представлена влітку 2019 року, а її продажі стартують в 2020-му.

В основу наступного «Гольфа» ляже значно модернізована архітектура MQB, завдяки якій в залежності від модифікації автомобіль стане легше на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека виросте приблизно до 400 літрів.

Лінійка двигунів включить нове сімейство 1,5-літрові турбовані бензинові мотори, а також дизель робочим об’ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Крім того, у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.

Що стосується спортивних модифікацій моделі, то серед них буде варіант GTI з мотором потужністю близько 250 к. с., а також повнопривідна R-версія, віддача двигуна якої виросте до 350 кінських сил. Крім того, з’явиться гібридна версія GTE з агрегатами більшої потужності і збільшеним запасом ходу виключно на електротязі.

При цьому Volkswagen Golf восьмого покоління не отримає повністю електричну модифікацію, яка могла б стати наступницею нинішнього e-Golf. Замість цього німці випустять абсолютно новий «зелений» хетчбек, який стане частиною еколінійки I.D.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook