Автоновини

У Honda HR-V з’явилася Sport-версія з 180-потужним мотором

Фото: Honda

Компанія Honda представила нову модифікацію компактного кросовера HR-V для європейського ринку, який отримав приставку Sport в назві. Автомобіль оснастили наддувним двигуном від моделі Civic.

Honda HR-V Sport укомплектували 1,5-літровою “турбочетвіркою» VTEC, яка розвиває 180 к. с. і 240 Нм крутного моменту. Силовий агрегат поєднується з шестиступінчастою механічною коробкою передач або з варіатором (крутний момент обмежений 220 Нм).

Новинка отримала активний стабілізатор поперечної стійкості, «згладжує» крен при проходженні різких поворотів, а також електричний підсилювач рульового управління із змінним зусиллям.

Зовні Sport-модифікація відрізняється від стандартного кросовера кузовним обвісом з переднім сплиттером, бічними «спідницями», молдінгами на колісних арках, а також більш «агресивним» заднім бампером і 18-дюймовими алюмінієвими колесами. Крім того, кросовер отримав здвоєні патрубки випускної системи і світлодіодну оптику. У салоні встановили передні сидіння з вираженою бічною підтримкою.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook