Автоновини ЛА-2018

Toyota Prius перевели на повний привід

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила оновлену гібридну модель Prius, яка отримала опциональную систему повного приводу. Прем’єра автомобіля відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Toyota Prius Hybrid AWD-e отримав додатковий електричний агрегат на задній осі, який задіюється при старті з місця на швидкостях 0-9 км на годину. Крім того, допоміжний агрегат призводить в рух задні колеса на швидкості до 69 км / год в тому випадку, якщо система «відчує» недолік зчеплення з дорогою.

Електричний двигун живиться від нового нікель-металгідридного блоку акумуляторів, який розроблявся спеціально з урахуванням використання в умовах низьких температур. Батарея встановлена ??під заднім рядом сидінь і не вплинула на вільний простір в салоні.

Після поновлення Toyota Prius отримала інший передній і задній бампер, а також модернізовані фари головного світла і видозмінені задні ліхтарі.

На мотор-шоу в Лос-Анджелесі також відбулася прем’єра гібридної модифікації седана Corolla нового покоління з силовою установкою від «Пріуса». До її складу входить 1,8-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун, два електромотора-генератора, варіатор, а також комплект нікель-металогідридних акумуляторів. Сумарна віддача агрегатів – 122 кінські сили.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook