Автоновини ЛА-2018

Спорткар Porsche 911 став потужніше і швидше

Фото: Motor1

Компанія Porsche представила спорткар 911 восьмого покоління (індекс сімейства – 992), які вийшов могутніше і швидше попередника. Публічна прем’єра новинки відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Porsche 911 побудували на модернізованому шасі зі збільшеною часткою використання алюмінію переважно в задній частині кузова, що позитивно позначилося на вазі по осях і стійкості автомобіля на високих швидкостях. Що стосується зовнішності, то серед найбільш помітних змін збільшений капот, а також інші головні фари, які будуть доступними з матрічними світлодіодами.

Купе дебютувало в модифікаціях 911 Carrera S і 911 Carrera 4S. Модель зберегла класичну задньомоторну схему з горизонтальним розташування трилітрового шестициліндрового оппозитника.

Porsche 911 Carrera S і 911 Carrera 4S укомплектовали істотно модернізованим двигуном з іншим розташуванням турбін, удосконаленою системою впорскування пального та охолодження наддуву. Агрегат видає 450 к. с., що на 30 сил могутніше мотора аналогічних модифікацій сьомого покоління (індекс 991).

Мотор поєднується з новою восьмиступінчастою роботизованою коробкою передач з двома зчеплення. При цьому на деяких ринках спорткар також буде доступний з семідіапазонною механічною трансмісією.

Задньопривідний спорткар 911 Carrera S здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за 3,7 сек., а повнопривідна 911 Carrera 4S – за 3,6 сек., що на 0,4 сек. швидше попередника. З опціональним спортивним пакетом Sport Chrono час розгону можна поліпшити ще на 0,2 сек. Максимальна швидкість монопривідної версії склала 308 км / год, а повнопривідної – 306 км на годину.

У Porsche 911 з’явився новий спеціальний драйверский режим під назвою Wet Mode, призначений для їзди по мокрій дорозі. Система розпізнає наявність вологи та підбирає найкращі установки двигуна, трансмісії, системи стабілізації, рульового управління та інших систем.

У список стандартного устаткування Porsche 911 увійшла система екстреного гальмування, що працює на основі фронтальної камери з можливістю розпізнавання рухомих об’єктів, а також система нічного бачення. За додаткову плату доступний адаптивний круїз-контроль з функцією повної зупинки і автоматичного відновлення руху.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook