Автоновини ЛА-2018

Нова Toyota Corolla стала гібридом

Фото: Toyota

Компанія Toyota представила гібридну модифікацію седана Corolla нового покоління. Офіційна прем’єра новинки відбулася в рамках мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

«Королла» запозичила гібридну силову установку у моделі Prius. До її складу входить 1,8-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун, два електромотора-генератора, варіатор, а також комплект нікель-металогідридних акумуляторів, встановлених під задніми сидіннями. Сумарна віддача агрегатів склала 122 кінських сили.

У водієві є три режими їзди: Eco, Normal і Sport. В останньому випадку система забезпечує максимальну продуктивність моторів заради найбільш швидкого прискорення. Електроенергія частково компенсується завдяки системі регенерації при гальмуванні.

Седан отримав 15-дюймові легкосплавні колісні диски з низьким опором коченню, а також набір допоміжних систем Safety Sense з адаптивним круїз-контролем, системою попередження фронтальних зіткнень, функцією дотримання рядності руху і системою розпізнавання дорожніх знаків.

Раніше був представлений стандартний седан Corolla нового покоління. В основу моделі лягло модульне шасі TNGA, яке вже використовується, наприклад, в Prius і CH-R. Залежно від ринку в моторну гамму седана увійдуть бензинові мотори робочим об’ємом 1,8 і 2,0 літра, що розвивають 140 і 170 кінських сил відповідно.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook