X

Lincoln показав конкурента Audi Q7

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln представила на автосалоні в Лос-Анджелесі серійний великий кросовер Aviator. Новинка займе місце на сходинку нижче за модель Navigator і буде покликана скласти конкуренцію Audi Q7, BMW X5, Mercedes-Benz GLE і Volvo XC90.

Товарний «Авіатор» вийшов схожим на однойменний концепт-кар, який був показаний навесні нинішнього року на Нью-Йоркському автосалоні. Відмінними рисами новинки стали світлодіодні головні фари, масивна решітка радіатора, а також тонкі задні ліхтарі, об’єднані суцільною горизонтальною смугою стоп-сигналу.

У салоні встановили повністю цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу в окремому блоці. Новинка стала першою моделлю американської марки, в якій застосували електронний ключ: доступ до замків дверей, запалювання та інших функцій автомобіля здійснюється за допомогою спеціального додатку на смартфоні.

Кросовер отримав адаптивну підвіску, що працює разом з фронтальною камерою, яка сканує дорожнє покриття. На основі отриманих даних застосовуються оптимальні настройки жорсткості.

Lincoln Aviator буде доступний як з заднім, так і з повним приводом. Кросовер укомплектували трилітровим шестициліндровим двигуном з двома турбінами, що розвиває 400 к. с. і 542 Н · м крутного моменту. Трансмісія – 10-ступінчастий “автомат”.

Надалі Lincoln Aviator також буде пропонуватися з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі. Сумарна віддача агрегатів складе 450 к. с. і 813 Н · м. Такий кросовер зможе пересуватися як виключно на електротязі, так і з застосуванням тільки двигуна внутрішнього згоряння. Решта подробиць про гібрид поки тримаються в секреті.

Новий Lincoln Aviator буде продаватися на північноамериканському ринку, а також в Китаї. Ціни на великий кросовер поки не називаються.

Поділитися цим!
Макс Коротченко:
Related Post