Автоновини ЛА-2018

Honda відродила назву Passport для нового кросовера

Фото: Honda

Компанія Honda представила на мотор-шоу в Лос-Анджелесі новий великий кросовер, для якого відродили ім’я Passport. Під такою назвою в 1990-х роках японський бренд випускав позашляховик, який був перелицьованою версією Isuzu Rodeo.

Габаритна довжина автомобіля склала 4826 мм, а розмір колісної бази дорівнює 2794 мм. Таким чином, в модельній лінійці Honda «Паспорт» займе місце між кросовером CR-V і трирядним Pilot. Новинка створена з використанням шасі Global Light Truck і ділить більшість вузлів і агрегатів з моделями Pilot і Ridgeline. Спереду застосували підвіску типу McPherson, а ззаду – багатоважель.

Багажне відділення здатне вмістити до 1166 літрів вантажу, а при складених сидіннях заднього ряду, які прибираються завдяки електроприводу, його обсяг збільшується до 2205 літрів. Крім того, в підлозі багажника є додатковий відсік на 71 літр.

Honda Passport комплектується єдиним 3,5-літровим бензиновим атмосферним двигуном V6, що розвиває 283 к. с. і 354 Н · м крутного моменту. Агрегат працює в парі з дев’ятиступінчатою автоматичною коробкою передач. В якості опції доступна система повного приводу, яка здатна перекидати на задню вісь до 70% крутного моменту.

У Honda Passport буде доступна мультимедійна система з восьмидюймовий сенсорним екраном і підтримкою Apple Carplay і Android Auto, а також точкою доступу Wi-Fi. У списку електронних «помічників» – адаптивний круїз-контроль, система утримання автомобіля в займаній смузі, а також функція кругового огляду.

У США продажі кросовера Honda Passport почнуться в наступному році. Ціни на новинку поки не називаються.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook