Автоновини Військова техніка

Потужні і швидкі: у мережі показали нові танки для ЗСУ (відео)

В 2020 році, армія України отримає від державного концерну “Укроборонпром” модернізовані танки “Оплот” як отримала ракетні комплекси “Вільха”. Про це заявив генеральний директор “Укроборонпрому” Павло Букін, передають Українські Новини.

“У 2019 року ще не було, а в 2020 буде”, – сказав він, відповідаючи на питання про терміни поставок “Цитаделі” у Збройні сили.

Павло Букін не уточнив кількість бойових машин, які передбачається передати в армію. Він заявив також, що конструктори допрацьовують танк відповідно до вимог Міністерства оборони.

“Минув певний час з того моменту, як заводом ім. Малишева танк” Оплот “почав вироблятися, у Міністерства оборони є певні вимоги щодо модернізації тієї моделі, яка є. І зараз завод Малишева разом з конструкторським бюро це робить”, – сказав він.




Раніше Олександр Турчинов в свою чергу додавав, що в конструкції танка, зокрема будуть враховані вимоги військових по двигуну і оптиці.

“Інженери заводу, конструктори працюють з нашими військовими для того, щоб танк” Оплот “відповідав тим завданням, які військові перед ним ставлять. Тут є питання, ще працюють над двигуном, ще є деякі питання з оптики і т. п.” – сказав він. Турчинов також зазначив, що заводом імені Малишева виконується серйозна програма з модернізації танків Т-64 і Т-80, які є на озброєнні української армії.

Також “Укроборонпром” в 2019 році почав постачання до ЗСУ ракетного комплексу “Вільха”.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook