Авто на єврономерах Автоновини

Проти «євроблях» готують репресії: віддані перші команди

Водії автомобілів на єврономерах, які блокують дороги, можуть бути покарані за свої неправомірні дії. Про це повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синюта, пише Autonews.

«Як мені доповіли, на сьогоднішній ранок розблоковані пункти пропуску Смільниця, Грушів і Угринів. Була розблокована Рава-Руська, але там знову приїхали бажаючі … Я попросив глав адміністрацій цих районів, щоб вони особисто під’їхали до цих людей і запитали, яка їхня позиція? Або їм п’ять контрабандних копійок дорожче безпеки держави? Ними потрібно займатися, як людьми, які займаються контрабандою і підривають економіку», – заявив Олег Синюта.

Голова ЛОДА зазначив, що введення воєнного стану змусить правоохоронні органи вживати радикальних заходів. Людей може чекати кримінальна відповідальність, оскільки поки справа стосувалася дискусій все було прийнятно, але, коли контрабандисти не пускають дітей через кордон – це погано. На думку Синюти, ситуація повинна бути вирішена.

«Якщо буде введено військовий стан, правоохоронні органи, будьте готові їх зачистити і звідти викинути, а якщо не буде введено військовий стан, тоді кримінальні справи і в межах кримінальних справ залучити всіх цих людей до відповідальності», – додав Олег Синюта.

В організації «Авто Євро Сила» повідомили, що готують колективний позов з боку громади і з боку тих, людей, які не можуть заїхати. Тим, хто стоїть в чергах на кордоні необхідно звернутися за номером телефону, розміщеному на сторінці організації в Фейсбуці, і отримати консультацію по вашій конкретній ситуації.

«Першочергово аналіз показує, що закон прийнятий з порушеннями, готується позов і створено гарячу лінію для тих, хто постраждав від цієї ситуації. Протягом дня буде багато уточнень. Йдуть переговори щодо законодавчих моментів. Трохи пізніше ми дамо вам інформацію по нормативці», – повідомив співзасновник АЄС Олександр Чернявський.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook