Автоновини

Дизайн Porsche 911 нового покоління розсекретили до прем’єри

Фото: Jalopnik

Фотографії спорткара Porsche 911 нового покоління витекли в мережу. Знімки були опубліковані виданням Jalopnik. На фотографіях автомобіль представлений без камуфляжу. Прем’єра автомобіля відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці листопада 2018 року.

Судячи по знімках, машина отримає нову оптику і інші бампери. Також автомобіль оснастять активним заднім спойлером в центрі якого розташований додатковий третій індикатор стоп-сигналу.

Також очікуються невеликі зміни в салоні спорткара. За даними Motor1, 911 збереже аналоговий тахометр, однак показання інших приладів будуть виводитися на цифрову панель.

За неофіційними даними, лінійка двигунів включить нинішній модернізований трилітровий рядний шестициліндровий бітурбо агрегат, у якого збільшиться тиск наддуву і віддача. Надалі з’явиться більш потужна версія Turbo і, можливо, модифікація з гібридною силовою установкою. Версія з комбінованою силовою установкою з’явиться, швидше за все, до середини життєвого циклу моделі – приблизно в 2023 або 2024 році.

Також Porsche представить надпотужну версію 911 під назвою GT3. Автомобіль отримає агрегат з віддачею понад 500 кінських сил.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook