Автоновини

Новий електрокар Honda вперше помічений на тестах

Фото: Motor1

Компанія Honda приступила до тестів свого нового серійного електрокара. Шпигунські фотографії з випробувань виклало видання Motor1. Судячи по знімках, дизайн новинки буде нагадувати концепт Urban EV, який був представлений в минулому році. Прем’єра новинки відбудеться в 2019 році.

Замість бічних дзеркал у машини розташовані камери, який транслюють зображення на спеціальні дисплеї в салоні електрокара. Така технологія вже доступна на Lexus ES і Audi e-tron. Новинка отримає «заховані» в стійках дверні ручки і круглі фари, а зарядний порт знаходиться в капоті електрокара. У салоні автомобіля встановлять цифрову приладову панель.

У концепту Urban EV між фарами у автомобіля встановлений спеціальний дисплей, на якому можуть відображатися привітальні повідомлення іншим водіям. Чи буде така технологія реалізована на серійній версії машини поки невідомо.

Всі технічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті. За неофіційними даними, запас ходу у хетчбека складе близько 250 км.

Ще один електрокар Honda носить назву Everus. Серійна версія екологічно чистого кросовера також відбудеться найближчим часом. Технічної інформації про концепт-кар поки немає. Судячи із зовнішнього вигляду, це буде електричний кросовер, близький за своїми габаритами до моделі HR-V. Автомобілі Everus, в тому числі, поповнять автопарк китайського оператора каршерінга Reachstar, в якого Honda інвестує кошти.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook