Автоновини

Дизайн нового Range Rover Evoque розсекретили до прем’єри

Фото: Autoweek

У мережу витекли фотографії кросовера Range Rover Evoque другого покоління. Знімки, на яких автомобіль представлений без камуфляжу, опублікувало видання Autoweek. Судячи з них, дизайн кросовера отримає риси Velar і зміни, які раніше вже були випробувані на оновлених Range Rover і Range Rover Sport.

Новинка трохи виросте в розмірах, що позначиться на внутрішньому просторі машини. Також машина отримає висувні дверні ручки в стилі Velar. У салоні новинки встановлять цифрову приладову панель. Швидше за все, кросовер другої генерації не буде випускатися в тридверній версії. Таким чином, Land Rover виготовлятиме модель тільки в версіях з п’ятидверним кузовом і кабріолет. Однак офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Автомобіль побудують на оновленій версії архітектури D8. За неофіційними даними, новий Evoque укомплектують системою переднього приводу, опціонально буде доступна і повнопривідна модифікація. Клієнтам, в тому числі, буде пропонуватися гібридна версія машини. До складу силової установки кросовера увійде новий 1,5-літровий трициліндровий бензиновий турбомотор. Новий агрегат буде працювати в парі з електричним двигуном.

Компанія Land Rover представить кросовер Range Rover Evoque другого покоління 22 листопада на спеціальному заході в Лондоні. Ціни на новинку будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook