Автоновини

Богдан представив першу українську електровантажівку (фото)

Корпорація Богдан представила повністю електричну вантажівку, виготовлену для датської компанії Banke Electromotive. Автомобіль збирали в Луцьку на ДП Автоскладальний завод №1. Про це повідомляє прес-служба корпорації, пише LIGA.net.

Електромашина ERCV27 призначена для механізованого завантаження твердих побутових відходів. Вона буде працювати в містах ЄС.

Українська компанія бачить перспективи у виробництві електричного спеціального транспорту для країн ЄС, які зараз виявляють великий попит на екологічну техніку. У перспективі електричниі машини можуть зацікавитися і українські міста, для яких питання екологічності транспорту стане визначальним, вважають в Богдані.

Фото: Денис Кацило

У корпорації відзначають, що вироблена в Україні електромашина отримала позитивні відгуки у замовника – Banke Electromotive. Після завершення сертифікації в Данії планується початок її серійного випуску в рамках масштабного контракту з європейською компанією.




У той же час в корпорації звертають увагу, що Україна поки не має значного інтересу до подібної техніки.

Спецмашина ERCV27 здатна розвивати швидкість до 80 км / г. Запас ходу без підзарядки тягових батарей при повній допустимій масі становить 220 км, а термін їх експлуатації досягає 12 років.

Нагадаємо, Богдан випускає тролейбуси для України і Європи, електробуси для Польщі і Чехії і кузова електробусів для Франції.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook