X

McLaren приступив до випробувань трекової версії гіперкара Senna

Фото: Motor1

Компанія McLaren почала випробування серійної версії гіперкара Senna для їзди по треку. Новинка отримала приставку GTR в назві і буде випущена обмеженим тиражем. Шпигунські фотографії новинки виклало видання Motor1.

Судячи по знімках, Senna GTR отримає новий аеродинамічний обвіс. Машину укомплектують великим дифузором і сплиттером. Ці елементи допоможуть створювати 1000 кг притискної сили. При цьому маса автомобіля буде на 50 кг легше стандартної версії гіперкара.

Новинку оснастять модернізованим 4,0-літровим бензиновим двигуном V8. Потужність мотора складе 825 кінських сил. Це на 25 к.с. більше ніж у стандартної версії гіперкара. Динамічні характеристики машини поки тримаються в секреті.

У компанії пообіцяли, що новинка стане одним з найшвидших трекових автомобілів. Розгін до 100 км / год у стандартній версії машини займає всього 2,8 секунди. Максимальна швидкість – 340 кілометрів. До 200 км / год спорткар зможе розігнатися за 6,8 секунд.

Всього в продаж надійдуть 75 примірників гіперкара, кожен з який буде збиратися вручну в британському Уокинге. Ціни на автомобіль складуть близько 1,2 млн євро. Перші поставки клієнтам обіцяють у вересні наступного року.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post