Автоновини

Kia розповіла про Soul нового покоління

Фото: Kia

Компанія Kia представить кросовер Soul наступного покоління на автосалоні в Лос-Анджелесі 28 листопада 2018 року. Як повідомляє прес-служба корейського бренду, світові продажі новинки почнуться в наступному році. У компанії розповіли, що в гамму моторів увійде 2,0-літровий атмосферний двигун. Також клієнтам запропонують 1,6-літровий агрегат з турбонаддувом. Динамічні характеристики автомобіля поки тримаються в секреті.

Крім стандартного Soul, на мотор-шоу Kia представить модифікацію під назвою X-Line з пакетом доопрацювань для бездоріжжя. У Лос-Анджелесі також дебетирует версія GT Line і повністю електричний Soul. Швидше за все екологічно чистий кросовер отримає комплект акумуляторів ємністю 39 39-кВт-год. Силову установку новинка запозичить у іншого електрокара корейського бренду – E-Niro. Завдяки цьому запас ходу у електричного Soul виросте до 225 кілометрів.

Деякі стилістичні елементи новий Soul запозичить у концепт-кара Trailster, представленого в 2015 році на Чиказькому автосалоні. Вже зараз можна сказати, що кросовер другого покоління збереже характерну незграбну форму кузова. Kia Soul наступного покоління побудують на новій архітектурі, яка передбачає використання системи повного приводу, тому, не виключено, що у кросовера з’явиться модифікація з чотирма ведучими колесами.

На українському ринку нинішній Kia Soul пропонується з 1,6-літровими агрегатами потужністю 124 і 132 к.с., а також з 150-потужним дволітровим мотором. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “автомат” такого ж діапазону. Крім того, доступна версія GT з турбомотором об’ємом 1,6 л, що працює в парі з семиступінчастим «роботом».

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook