Автоновини

Дизайн оновленого седана Genesis G90 розсекретили в мережі

Фото: Carscoops

Фотошпигунам вдалося зняти оновлений седан Genesis G90. На знімках флагманська модель представлена практично без камуфляжу. Фотографії були викладені виданням Carscoops. Офіційна прем’єра автомобіля повинна відбутися 27 листопада.

Після рестайлінгу Genesis G90 отримає абсолютно інші світлодіодні головні фари з новими блоками денних ходових вогнів, які будуть розтягнуті до крила автомобіля. Крім того, у седана зміниться радіаторна решітка, в якій з’явився візерунок у вигляді «бджолиних сот».

Очікується, що в інтер’єрі G90 застосують деякі рішення, що дебютували на седані Kia K900 нового покоління (також модель продається під назвою Quoris). У нього в салоні з’явилася повністю цифрова приладова панель, мультимедійний комплекс з сенсорним дисплеєм діагоналлю 12,3 дюйма, а також «розумна» система підсвічування салону.

Технічні характеристики седана поки тримаються в секреті. Нинішній седан Genesis G90 пропонується з трьома двигунами: 3,8-літровою атмосферної «шісткою» потужністю 309 к.с., 370-потужним 3,3-літровим твін-турбо агрегатом V6, а також з п’ятилітровим восьмициліндровим безнаддувним мотором, що видає 409 сил.

Всі двигуни працюють з восьмиступінчастою «автоматом» і повним приводом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook