Автоновини Тюнінг

Toyota Prius отримала шестистовбурний кулемет (відео)

Фото: The Drive

Компанія Black Cifle Coffee Company (BRCC), що спеціалізується на виробництві кави, представила особливу версію Toyota Prius. Фірма, яка належить ветеранам збройних сил США, вирішила встановити на машину 20-мм скорострільну шестистовбурну авіаційну гармату з обертовим блоком стовбурів під назвою M61 Vulcan.

Такий кулемет встановлюється на винищувачах F16, F18 і F22. Один патрон для гармати коштує 27 доларів. Таким чином, безперервна стрілянина протягом двох хвилин обійдеться в 2 970 доларів.

На переобладнання Toyota Prius пішло більше 160 годин. Інженерам довелося повністю змінити інтер’єр машини. Відзначається, що металевий каркас, який встановлюється на даху, підійде для кріплення будь-якої важкої зброї.

Prius четвертого покоління дебютував на автосалоні у Франкфурті в кінці 2015 року, а на глобальному ринку з’явився в 2016 році. Дизайн автомобіля виконаний в тій же футуристичній стилістиці, що і у водневої моделі Mirai, що працює на паливних елементах. Силова установка нового Prius складається з бензинового мотора об’ємом 1,8 л (98 к.с.) і електромотора (72 к.с.), а сумарна віддача становить 122 кінські сили.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook