Автоновини

Lamborghini Urus отримав гоночну версію

Фото: Lamborghini

Компанія Lamborghini представила спеціальну версію кросовера Urus для гонок. Новинка отримала приставку ST-X в назві і поки є лише прототипом майбутнього автомобіля. Серійна версія дебютує в 2020 році.

Гоночний кросовер отримав великі повітрозабірники, антикрило, безліч деталей з карбону, спортивну вихлопну систему, а також 21-дюймові колісні диски, взуті в шини Pirelli. Концепт Urus ST-X на 25% легше стандартної машини.

Автомобіль оснащується 2,0-літровим бензиновим мотором. Агрегат, що поєднується з восьмиступінчастою автоматичною коробкою, розвиває 650 к.с. і 850 Нм крутного моменту (доступний в діапазоні 2250-4500 об / хв). Динамічні характеристики кросовера тримаються в секреті. Звичайний Urus здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 3,6 сек., а його максимальна швидкість складає 305 км на годину.

Lamborghini Urus дебютував 4 грудня минулого року на спеціальному заході в італійському Сант-Агата-Болоньєзе. Перший в історії італійської марки серійний кросовер отримав адаптивну пневмопідвіску, завдяки якій дорожній просвіт може варіюватися від 158 до 248 мм.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook