Автоновини Військова техніка

Українська інноваційна бронетехніка – нові поставки для армії (відео)

Підприємства ДК «Укроборонпром» і приватне підприємство «Українська бронетехніка» передали українській армії понад 65 одиниць озброєння і військової техніки. Зокрема, танки, БТРи, бронеавтомобілі і високоточні протитанкові ракетні комплекси.

Озброєння української армії сучасною зброєю і технікою – наша відповідь на істерію та провокації РФ проти України. Про це сказав Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов під час передачі техніки на території ДП «Київський бронетанковий завод».

Від підприємства «Промінь» (входить в «Укроборонпром») українські військові отримали два десятка високоточних протитанкових комплексів «Стугна-П» і три десятка «Корсарів». А також мобільну станцію радіолокації кругового огляду «Дельта», яка розроблена і виготовляється ДП НДІ радіолокаційних систем «Квант-радіолокація».

Фото: Т-72

Київський бронетанковий завод, який входить до складу Концерну, передав українським військовим п’ять БТР-3 для вищих військових навчальних закладів, а також танки Т-72, ??зокрема, модернізований командирський танк Т-72К.

«Важливо, що ми маємо можливість передати нову техніку і зброю не тільки на фронт, а й до військових навчальних закладів для того, щоб курсанти могли безпосередньо опанувати сучасну зброю і проходили навчання на новій техніці, якою вони будуть командувати після отримання офіцерських погонів», – зазначив Секретар РНБО.

Фото: БТР-3

«Сьогодні українським військам ми передали десятки одиниць озброєння, серед яких, – командирський танк Т-72К. Він оснащений динамічним захистом нового покоління «Ніж», який також встановлюється на танки БМ «Оплот» і БМ «Булат». Ця командирська машина обладнана сучасними засобами цифрового захищеного зв’язку і супутниковою навігацією. «Необхідно підкреслити, що передачею цих танків і БТРів Київський бронетанковий завод успішно завершує зобов’язання перед Міноборони по ремонту бронетехніки в 2018 році» – заявив перший заступник гендиректора ДК «Укроборонпром» Сергій Омельченко.




У свою чергу, приватне підприємство «Українська бронетехніка» передало військовим шість спеціалізованих броньованих автомобілів для перевезення особового складу – «Варта» та «Новатор», а також п’ять 82-мм мінометів “УПІК-82».

Фото: Продукція Українська бронетехніка

«Наше підприємство рухається вперед разом з українською армією. Ми впевнені, що передані автомобілі і міномети не просто знадобляться нашим військовим, але і будуть вірними «товаришами» в боротьбі за суверенітет і цілісність України», – повідомив генеральний директор «Української бронетехніки » Олександр Кузьма.

Нагадаємо, що підприємства ДК “Укроборонпром” за 9 місяців 2018 року передали українській армії понад 3500 одиниць озброєння і військової техніки. Понад 2000 з них – нове і модернізоване озброєння. Йдеться про бронетанковою, морську і авіаційну техніку, ракетно-артилерійське озброєння, включаючи високоточні протитанкові ракети, системи протиповітряної оборони, радіоелектронної боротьби і зв’язку, які вже посилили обороноздатність України.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook