Автоновини

Toyota представила нову Corolla

Фото: Toyota

Компанія Toyota розсекретила седан Corolla нового покоління. Публічний дебют автомобіля відбудеться на автосалоні в Лос-Анджелесі в кінці листопада. Світові продажі новинки почнуться на початку наступного року. За попередніми даними, ціни на автомобіль будуть починатися від 20 000 доларів.

Седан дванадцятого покоління побудували на платформі TNGA, яку також використовують Prius і C-HR. Довжина новинки становить 4 640 мм, а ширина 1 780 мм. Розмір колісної бази дорівнює 2 700 мм. Автомобіль отримав незалежну передню підвіску Макферсон зі стійками і задню підвіску.

Автомобіль оснастили світлодіодними фарами, новою решіткою радіатора і 18-дюймовими колісними дисками. В цілому дизайн новинки повторює однойменний хетчбек, представлений на мотор-шоу в Нью-Йорку в березні. У салоні автомобіля встановлюються інформаційно-розважальна система Entune 3.0 і 7-дюймовий сенсорний дисплей. Опціонально клієнтам запропонують 8-дюймовий екран.

Моторна гамма седана буде змінюватися в залежності від ринку. Серед загальних агрегатів – 2,0-літровий бензиновий двигун з чотирма циліндрами. Потужність мотора становить 170 к.с. Також клієнтам запропонують 1,8-літровий бензиновий агрегат з віддачею 140 к.с.

Крім цього очікується поява і гібридної версії Corolla. До складу силової установки увійде 1,8-літровий бензиновий двигун, що працює в парі з електричним мотором.

За підсумками першої половини 2018 року Toyota Corolla зберегла звання найпопулярнішого автомобіля на світовому ринку. За шість місяців японська модель розійшлася тиражем в 610 661 екземпляр – на 0,4% менше, ніж роком раніше.

У Україні на даний момент продається попереднє покоління седана Corolla. Ціни на автомобіль починаються від 436 306 грн. Лінійка двигунів включає бензинові агрегати робочим об’ємом 1,33, 1,6 літра, які розвивають 99, 122 к.с. відповідно. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” і варіатор.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook