X

Kia показала фари нового Soul

Компанія Kia опублікувала нове тизерне зображення кросовера Soul наступного покоління. Цього разу на знімку показана передня частина автомобіля, судячи по зображенню машина отримає нові фари і іншу решітку радіатора. До цього Kia показала задню частину кросовера Soul.

У Kia розповіли, що в моторну гамму нового Soul увійдуть бензинові двигуни з турбонаддувом. Також машина отримає повністю електричну версію. Kia Soul наступного покоління побудують на новій архітектурі, яка передбачає використання системи повного приводу, тому, не виключено, що у кросовера з’явиться модифікація з чотирма ведучими колесами. Компанія Kia представить кросовер Soul наступного покоління на автосалоні в Лос-Анджелесі 30 листопада 2018 року.

Раніше автомобіль вже був неодноразово помічений під час тестових випробувань. Очікується, що деякі стилістичні елементи будуть запозичені у концепт-кара Trailster, представленого в 2015 році на Чиказькому автосалоні. Вже зараз можна сказати, що Kia Soul другого покоління збереже характерну незграбну форму кузова.

На українському ринку нинішній Kia Soul пропонується з 1,6-літровими агрегатами потужністю 124 і 132 к.с., а також з 150-потужним дволітровим мотором. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка” або “автомат” такого ж діапазону. Крім того, доступна версія GT з турбомотором об’ємом 1,6 л, що працює в парі з семиступінчастим «роботом».

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post