Автоновини

У мережі з’явилися фотографії нового кросовера Ford

Фото: Bronco6G

У мережу витекли фотографії нового кросовера Ford. За даними Motor1, знімки могли бути зроблені під час дилерської конференції. За однією з версій, на фотографіях показаний новий позашляховик Bronco. Цей автомобіль побудують на на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в цьому році на автосалоні в Детройті. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані. Основним конкурентом машини стане Jeep Wrangler.

За неофіційними даними, машина отримає 2,7-літровий бензиновий двигун EcoBoost V6. Потужність агрегату складе 325 кінських сил. Пізніше може бути представлені і гібридна модифікація автомобіля.

Також не виключається, що на дилерській конференції були продемонстровані знімки нового кросовера, який ще поки не отримав назви. Вся інформація про цю модель поки тримається в секреті. Ряд зарубіжних видань вже охрестили новинку Baby Bronco.

Раніше повідомлялося в планах Ford розробити свій перший електричний кросовер. Автомобіль повинен стати майбутнім конкурентом моделі Tesla Model Y. Як обіцяють в компанії новинка буде відрізнятися невеликим цінником і великим запасом ходу. За попередніми даними без підзарядки машина зможе проїхати близько 480 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook