Автоновини

Опублікована перша фотографія салону нової Mazda3

Фото: Carscoops

Компанія продовжує випробування хетчбека Mazda3 третього покоління. Фотошпигунам вперше вдалося зняти салон автомобіля. Знімки були викладені виданням Carscoops.

Автомобіль отримає нову приладову панель, інший сенсорний дисплей, а також сидіння з оббивкою зі шкіри. Передбачається, що водій зможе самостійно налаштувати панель приладів, вибравши з декількох варіантів можливих конфігурацій. При цьому, судячи зі знімків, після зміни покоління Mazda3 збереже колишнє рульове колесо, кнопки і перемикачі.

Дизайн хетчбека буде являти собою подальший розвиток фірмового стилістичного напряму KODO. Нова Mazda3 зовні нагадуватиме концепт-кар Kai, представлений в 2017 році на Токійському автосалоні. Зокрема, серійний автомобіль отримає задні стійки схожої форми, сильно нахилені двері багажного відділення і вузькі світлодіодні задні ліхтарі.

За попередніми даними, в моторну гамму нової «троячки» увійдуть двигуни сімейства SkyActive-X, які стануть першими в світі масовими бензиновими двигунами внутрішнього згоряння із запалюванням від стиснення, а не від свічок. Паливно-повітряна суміш зможе займатися в циліндрі в процесі стиснення, як це відбувається в дизельних силових агрегатах. При цьому в двигунах SkyActive-X і раніше застосують традиційні свічки запалювання, які будуть задіяні при високих навантаженнях.

Прем’єра новинки відбудеться в листопаді 2018 року імовірно, на мотор-шоу в Лос-Анджелесі. Ціни на модель будуть названі пізніше.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook