Автоновини

Mitsubishi представила оновлений L200

Фото: Mitsubishi

Компанія Mitsubishi представила рестайлінгову версію пікапа L200 на спеціальному заході в Банкоке (Таїланд). Продажі новинки на місцевому ринку стартують вже 17 листопада цього року. Пізніше автомобіль буде доступний і в Україні.

Зовнішність пікапа виконана відповідно до подальшої еволюції фірмового дизайну японської марки – Dynamic Shield. Зокрема, передня частина кузова автомобіля схожа на позашляховик Pajero Sport нового покоління. Пікап отримав розширені колісні арки, нові бампери, видозмінену оптику і безліч хромованих деталей.

У салоні встановлені нові крісла та інші приладова панель. Водієві доступні система моніторингу сліпих зон, функція допомоги при парковці і система запобігання зіткнення. За допомогою інформативного екрану (Multi Around Monitor) можна побачити зображення місцевості навколо автомобіля з висоти пташиного польоту.

Оновлений L200 комплектується модернізованою системою повного приводу Super Select. Водієві доступні різні Off-Road режими: «гравій», «бруд / сніг», «пісок», «гірська місцевість». Включений режим Off-road одночасно регулює потужність двигуна, роботу трансмісії і гальм для запобігання пробуксовки коліс.

Також рестайлінгова модель отримала нову шестиступінчасту автоматичну коробку передач замість колишньої п’ятиступінчастої. Пікап укомплектували модернізованою гальмівною системою з збільшеними дисками, а також новими амортизаторами. У компанії пообіцяли, що завдяки цим змінам вдалося значно поліпшити ходові характеристики автомобіля. Моторна гамма пікапа змін не зазнала.

У Україні нинішній Mitsubishi L200 пропонується з 2,4-літровими дизельними моторами потужністю 154 і 181 кінська сила. Трансмісії – шестиступінчаста “механіка”, або п’ятидіапазонний «автомат». Все автомобіль оснащені повним приводом. Ціни на пікап стартують з позначки 788 000 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook