Автоновини Тюнінг

Італійці перетворять Tesla Model S на родстер

Фото: Ares Design

Італійське кузовне ательє Ares Design, засноване колишньою главою компанії Lotus Дені Бахаром, опублікувало тизер свого нового проекту. Фахівці задумали зробити з електричного лифтбека Tesla Model S автомобіль з кузовом «родстер».

Судячи з дизайн-скетчу, після переробки Tesla Model S позбудеться задніх дверей і другого ряду сидінь, а також обзаведеться двома аеродинамічними виступами за спинками крісел. Крім того, автомобіль отримає унікальні колісні диски, а також інші нові деталі в екстер’єрі та інтер’єрі.

Про технічні зміни поки не повідомляється. Топова версія Tesla Model S c індексом P100D оснащується 224-потужним електричним агрегатом на передній осі і 476-потужним – на задній. Електрокар здатний розганятися з місця до 96 км / год за 2,3 секунди, а його максимальна швидкість обмежена на позначці 250 км на годину.

Раніше нідерландська компанія RemetzCar побудувала електричний універсал на базі Tesla Model S. Розробникам довелося подовжити платформу, застосувати нові алюмінієві панелі, а також переробити стійку. Крім того, фахівці модернізували дах, а також переробили вікна.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook