Автоновини

Hyundai представив найдорожчу Creta

Фото: Hyundai

Компанія Hyundai представила найдорожчу модифікацію кросовера Creta. Публічний дебют моделі відбувся на автосалоні в Сан-Паулу. Новинка отримала назву Creta Diamond Edition і в першу чергу автомобіль призначається для ринку Бразилії. Чи з’явиться модель у продажу в інших країнах поки невідомо.

Автомобіль отримав панорамний дах, видозмінені бампери, 19-дюймові колісні диски і спойлер. У салоні кросовера встановлюються нові сидіння з обробкою з шкіри світлого кольору, а також екрани для задніх пасажирів. Кузов кросовера забарвлений в колір блакитний металік.

Автомобіль комплектується 2,0-літровим бензиновим агрегатом потужністю 156 к.с. Також цей двигун може працювати на етанолі. В цьому випадку його віддача виростає до 166 к.с. Агрегат працює спільно з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач.

На даний момент Hyundai вже приступив до розробки Creta другого покоління. У компактного кросовера вперше з’явиться модифікація з семимісним салоном. За попередніми даними, стандартний варіант кросовера з’явиться в 2020 році, а версія з сімома посадочними місцями з’явиться роком пізніше. У лінійку двигунів увійдуть нові бензинові і дизельні двигуни робочим об’ємом 1,5 літра.

У Україні Hyundai Creta доступна з бензиновими моторами робочим об’ємом 1,6 і 2,0 літра, що розвивають 123 і 149 к.с. відповідно. Ціни на компактний кросовер починаються від 538 000 гривень.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook