Автоновини

Датський виробник велосипедів випустив електрокар

Фото: Biomega

Датський виробник велосипедів Biomega представив свою першу автомобільну розробку – концептуальний електрокар SIN. Прем’єра новинки відбулася на спеціальному заході в Шанхаї.

Назву електрокара утворено від міста-держави Сінгапур. Компанія Biomega називає всі свої велосипеди трьохлітерними абревіатурами міст, з вигляду яких дизайнери черпали натхнення при створенні транспортних засобів.

Biomega SIN отримав каркас кузова з армованого вуглецевим волокном пластику з алюмінієвими поперечниками. Маса автомобіля склала 950 кг, включаючи комплект акумуляторів на 20 кіловат-годин, розташованих в днищі машини.

Концепт-кар укомплектований чотирма незалежними електричними моторами, розташованими в кожному з коліс. В сумі агрегати розвивають 82 к.с. і 160 Нм крутного моменту. Biomega SIN здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 13 сек., а його максимальна швидкість дорівнює 130 км на годину.

У компанії припускають, що подібний автомобіль може експлуатуватися в завантажених великих містах, а також поповнити автопарки служб каршерінга. За попередніми даними, перший серійний електрокар з’явиться між 2 021 і 2023 роками і буде коштувати близько 20 тис. євро.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook