Автоновини

Volkswagen показав компактний пікап

Фото: Volkswagen

Volkswagen представив концептуальний компактний пікап під назвою Tarok, покликаний дати уявлення про майбутні серійні автомобілі для ринків країн, що розвиваються. Прем’єра прототипу відбулася на міжнародному автосалоні в бразильському Сан-Паулу.

Volkswagen Tarok отримав подвійну кабіну з п’ятьма місцями і особливою ??відкидною нижньою частиною задньої стінки, яку за допомогою спеціального механізму можна розкласти для збільшення площі вантажного відсіку.

Пікап має повністю цифрову приладову панель і великий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу, через який здійснюється управління всіма функціями автомобіля.

Концепт оснастили 1,4-літровим 150-потужним чотирициліндровим турбомотором, здатним працювати як на чистому етанолі, так і на бензин-етилової суміші. Двигун діє в парі з шестиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою постійного повного приводу.

При цьому серійний автомобіль також отримає дволітровий турбодизель, що видає ті ж 150 к.с. Volkswagen Tarok встане на конвеєр в 2019 або в 2020 році.

Раніше повідомлялося, що керівництво Volkswagen розглядає можливість випуску великого 5,5-метрового пікапа, який встане на сходинку нижче за модель Amarok. Новинку створять за мотивами концепт-кара Atlas Tanoak, який був представлений навесні 2018 року на мотор-шоу в Нью-Йорку. Прототип укомплектований 3,6-літровим бензиновим мотором V6, що розвиває 280 к.с. і 360 Нм крутного моменту. Двигун працює в парі з восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу 4Motion з декількома режимами руху по бездоріжжю. Volkswagen Atlas Tanoak здатний прискорюватися з місця до 96 км / год за 8,5 с.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook