Авто на єврономерах Автоновини

Ми здивуємо і Кабмін, і Раду, і Петра Олексійовича: «Єврономери» зібралися на новий мітинг

Сьогодні з 8 години ранку активісти «Авто Євро Сили» та інших організацій зібралися в урядовому кварталі на нову акцію протесту. Мітинг під Кабміном і Верховною Радою обіцяє бути більш масштабним ніж раніше. Поліція готується до масового заходу, а столичні водії планують маршрути в об’їзд вулиці Грушевського і прилеглих доріг.

Глава організації «Авто Євро Сила» в коментарі Аutonews сказав, що в результаті засідання Комітету з митної політики був підтриманий проект закону, який сильно відрізняється від початкового варіанту, і не відповідає тому, що очікували представники народу.

«Члени комітету зняли з себе відповідальність, перекинувши її на Кабмін. Він є виконавчим органом влади і вирішує приймати чи не приймати поправки профільними комітетами. Ми зараз вивчаємо питання, пов’язані з рішеннями. Сьогодні ми отримали нові трактаціі закону, який абсолютно відрізняється від того, який був спочатку», – говорить Ярошевич.

На думку активістів все це пов’язано з політичними домовленостями, і вони спрямовані на те, щоб зняти напругу.

«Народні Депутати і члени Комітету ВР прийняли рішення остаточне, оскільки це були певні політичні домовленості. Сьогодні це не просто закон, який обмежений політикою. Це більше домовленість між фракціями для зняття напруги. З огляду на цифри, ставки все ще занадто великі для того, щоб люди їх сприйняли», – зазначив глава організації.

Активісти почали мітинг сьогодні, 07 листопада, о 8 ранку під стінами Міністерства інфраструктури. А продовження буде вже біля стін Верховної ради і Кабміну в 9 ранку. Активісти обіцяють здивувати народних депутатів явкою, діями і вимогами.

«Багато цікавих моментів ми готуємо і здивуємо народних депутатів і присутністю, і вимогами не тільки до Верховної Ради, а й до Кабміну. Оскільки у нас до них багато питань – це і вартість палива, і кількість корупціонерів, які все ще при владі. У нас претензії будуть і до Петра Олексійовича, якщо буде прийнятий закон, який нас не задовольняє, і ми будемо вимагати накласти вето», – повідомив Ярошевич.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook