Автоновини

Lincoln анонсував прем’єру нового кросовера

Фото: Lincoln

Компанія Lincoln представить на мотор-шоу в Лос-Анджелесі 28 листопада серійну версію нового кросовера, для якого відродять назву Aviator. Під таким ім’ям американська марка з 2002 по 2005 роки випускала великий SUV з трирядним салоном. Також компанія опублікувала відеоролик, на якому показується, як симфонічний оркестр з Детройта записує мелодії для нового кросовера. Вони будуть використані для сигналів оповіщення у машини.

«Для нас це абсолютно новий крок – введення музики в інформаційний світ автомобіля. Ми завжди думаємо про розкіш, і це був ще один спосіб для Lincoln перейти на ще більш високий рівень», – розповіла представник маркетингового відділу компанії Дженніфер Прескот.

Судячи по зображенню новинки, яке показується в кінці ролика, дизайн серійної версії кросовера буде повторювати однойменний концепт, представлений в березні на автосалоні в Нью-Йорку. Новий «Авіатор», як і його ідеологічний попередник, отримає салон з сімома посадочними місцями. За попередніми даними, новинка займе місце в лінійці «Лінькольна» на сходинку нижче позашляховика Navigator.

Технічні подробиці автомобіля тримаються в секреті. Не виключається, що машина отримає гібридну силову установку. Передбачається, що її склад включить бензиновий твін-турбо агрегат V6, який працює в парі з електромотором. Кросовер також укомплектують адаптивною підвіскою з системою сканування дороги попереду, завдяки чому шасі автоматично заздалегідь підбирає найкращі установки.

Новий Lincoln Aviator отримає 12-дюймовий сенсорний дисплей інформаційно-розважального комплексу SYNC, а також «електронний ключ» – доступ до замків дверей, запалювання та інших функцій автомобіля, яке здійснюється за допомогою смартфона.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook