X

Audi створила суперкар для мультяшного Уілла Сміта

Компанія Audi представила віртуальний суперкар під назвою RSQ e-tron. На цьому автомобілі буде їздити головний герой мультфільму «Spies in Disguise» (в українському прокаті – «Камуфляж і шпигунство») – Ленс Стерлінг, якого озвучить американський актор Уілл Сміт.

Audi RSQ e-tron є еволюцією концепт-кара RSQ, створеного в 2004 році спеціально для науково-фантастичного фільму «Я, робот» з Уіллом Смітом у головній ролі. При цьому в зовнішності автомобіля вгадується схожість з рестайлінговим купе R8, а також з електричним прототипом PB18 E-Tron, який дебютував влітку 2018 року.

Audi RSQ e-tron отримав камери замість традиційних зовнішніх дзеркал, голографічний спідометр, а також кілька моніторів всередині салону. Суперкар оснащений системою повністю автоматичного управління, однак у автомобіля є ручний селектор трансмісії і кермо, яке висувається з передньої панелі в тому випадку, якщо водій збирається взяти керування на себе.

Мультяшний суперкар оснащений повністю електричною силовою установкою, подробиці про яку не наводяться. Не виключено, що він запозичив технології PB18 E-Tron. Прототип приводиться у рух за допомогою трьох електродвигунів, які в сумі видають 680 кінських сил.

При цьому під час руху водій може підвищити продуктивність агрегатів до 775 сил. Автомобіль здатний прискорюватися з місця до першої «сотні» за дві секунди, а його запас ходу без підзарядки становить 500 кілометрів.

Світова прем’єра анімаційного фільму «Spies in Disguise» запланована на 13 вересня 2019 року.

Поділитися цим!
Михаїл Стріга:
Related Post