Автоновини Військова техніка

В Україні створили потужну бронемашину для ССО ЗСУ (відео)

ПрАТ «Науково-виробниче об’єднання «Практика» на виставці «Зброя та Безпека-2018» продемонструвало нову версію відомої київської бронемашини «Козак-2» створену відповідно до вимог Десантно-штурмових військ ЗСУ та Сил спеціальних операцій, повідомляє Defence.ua.

Козак 2м-1 має нижчу незалежну підвіску, він менший за габаритами ніж попередник та має кращі технічні характеристики по швидкості, запасу ходу, а також протимінній стійкості та кулезахисту (рівень STANAG 2).

Машина може комплектуватися або баштою відкритого типу (з кулеметом ПКТ 7,62 мм чи НСВТ 12,7 мм) або з бойовими модулями різного призначення, залежно від потреб замовника. «Козак 2м-1» здатен до перевезення 8-9 чоловік при максимальній швидкості 110 км/год на дальність понад 1000 км.

Представники компанії повідомили, що зразок пройшов визначальні відомчі випробування та допущений до експлуатації в Збройних силах України.




Одразу по закінченню виставки, цю машину відправили на проведення державних випробувань в повному обсязі для прийняття на озброєння ЗСУ.

Нагадаємо, XV Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та Безпека -2018», XI Міжнародний авіакосмічний салон «Авіасвіт — XXI» та XVII Міжнародна спеціалізована виставка «Технології Захисту/ПожТех — 2018» пройшли у Києві з 9 по 12 жовтня 2018 року.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook