Автоновини Військова техніка

«Укроборонсервіс» представить міномет на базі корейської Kia KM450

ДП «Укроборонсервіс» продемонструє на Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека» мобільну мінометну систему на базі автомобіля KIA KM450, пише Ukrmilitary.com

Kia KM450 — південнокорейський легкий військовий вантажний автомобіль (пікап). В Україні пропонується автомобільною компанією «Богдан Моторс» під назвою «Богдан KM-450». Автомобіль комплектується 3,9 л дизелем Hyundai D4D, потужністю 139 к.с.

Спеціально сконструйоване для військових потреб шасі може бути використане для створення як автомобіля загального призначення (бортова легка вантажівка з тентом), так і в якості бази для різноманітних спеціальних армійських машин: автомобіля управління вогнем артилерії, санітарного автомобіля, автомобіля зв’язку, лабораторії на колесах, легкої системи залпового вогню або протитанкових комплексів, мобільного житлового модуля тощо.




Варіанти застосування Kia KM450, що пропонуються південнокорейським виробником:

Нагадаємо, що на минулій виставці «Зброя та безпека» компанія демонструвала 120-мм автоматизований мобільний мінометний комплекс UKR-MMC на базі бронеавтомобіля «Барс-8», першій прототип якого був показаний у 2016 році. Механізм приведення в бойове положення і наведення міномета та опорна плита, розроблені іспанськими партнерами Everis Aeroespacial у Defensa S.L.U.

Враховуючи це мобільна мінометна система на базі автомобіля KIA KM450 ймовірно буде схожа на 120-мм самохідний міномет Alakran.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook