Автоновини

У оновленого універсала Skoda Fabia з’явилася вседорожня версія

Фото: Skoda

Компанія Skoda представила оновлену версію вседорожнього універсала Fabia Combi Scoultline. Від стандартної рестайлінгової моделі, що дебютувала навесні 2018 року на Женевському автосалоні, збільшеним дорожнім просвітом і додатковим захистом нижньої частини кузова.

Оновлена Skoda Fabia Combi Scoutline стала доступна зі світлодіодними фарами і задніми ліхтарями, іншими колісними дисками розміром від 16 до 18 дюймів. Крім того, універсал отримав рейлінги на даху і корпусу зовнішніх дзеркал сріблястого кольору.

Як і хетчбек, Fabia Combi Scoutline обладнана модернізованою приладовою панеллю, і мультимедійним комплексом з 6,5-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримкою протоколів Apple CarPlay і Android Auto.

Лінійка двигунів включила ті ж трьохциліндрові мотори робочим об’ємом один літр, що розвивають 60, 75 і 110 кінських сил. Всі агрегати відповідають екологічному стандарту Євро-6 завдяки системі «старт-стоп» і функції рекуперації енергії при гальмуванні.

Список доступних електронних «помічників» включив систему стеження за «мертвими» зонами, функцію автоматичного перемикання дальнього світла на ближній, а також систему допомоги при виїзді з парковки заднім ходом.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook