Автоновини

Китайська Lynk & Co представила 500-потужний седан

Фото: Lynk & Co

Китайська марка Lynk & Co, що належить компанії Geely, представила концепт-кар 03 Cyan з двигуном потужністю 500 кінських сил. Прототип, створений на базі серійної моделі 03, покликаний дати уявлення про майбутній гоночний автомобіль, який візьме участь в кузовному чемпіонаті FIA WTCR.

Прем’єра новинки відбулася на спеціальному заході в Японії на трасі Фудзі Спідвей. Машина була розроблена фахівцями гоночної команди Cyan Racing, з якою в 2017 році в туринговому чемпіонаті WTCC переміг автоспортивний колектив компанії Volvo (також належить Geely).

Нагадаємо, стандартний седан Lynk & Co 03 дебютував в серпні 2018 року. Новинку побудували на модульному шасі CMA, розробленому спільними зусиллями інженерів Volvo і Geely.

За попередніми даними, в лінійку двигунів увійде трициліндровий 1,5-літровий бензиновий агрегат потужністю 150 к.с., а також дволітровий мотор, що видає 190 кінських сил. Згодом у моделі повинна з’явитися версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки батарей від побутової електромережі і, ймовірно, повністю електричний варіант.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook