Автоновини

Нову Mazda3 вперше показали на відео

Фото: Mazda

Компанія Mazda опублікувала перший відеоролик-тизер, що дає уявлення про хетчбек Mazda3 третього покоління. Прем’єра новинки відбудеться в листопаді 2018 року імовірно, на мотор-шоу в Лос-Анджелесі.

Дизайн хетчбека буде являти собою подальший розвиток фірмового стилістичного напряму KODO. Судячи по ролику, нова Mazda3 зовні нагадуватиме концепт-кар Kai, який був представлений в 2017 році на Токійському автосалоні. Зокрема, серійний автомобіль отримає задні стійки схожої форми, сильно нахилені двері багажного відділення і вузькі світлодіодні задні ліхтарі.

Раніше повідомлялося, що для Mazda3 третього покоління стане доступна повністю цифрова приладова панель. Як очікується, водій зможе самостійно налаштувати панель приладів, вибравши з декількох варіантів можливих конфігурацій.

За попередніми даними, в моторну гамму нової «троячки» увійдуть двигуни сімейства SkyActive-X, які стануть першими в світі масовими бензиновими двигунами внутрішнього згоряння із запалюванням від стиснення, а не від свічок.

Паливно-повітряна суміш зможе невимушено займатися в циліндрі в процесі стиснення, як це відбувається в дизельних силових агрегатах. При цьому в двигунах SkyActive-X як і раніше застосують традиційні свічки запалювання, які будуть задіяні при високих навантаженнях.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook