Автоновини Військова техніка

Укроборонпром представив нові БТР і БМП – М1С

У Києві на XV Міжнародній спеціалізованій виставці «Зброя та безпека-2018» представники «Укроборонпрому» показали відразу дві новинки – нову бойову машину піхоти БМП-М1С і модифікацію БТР-70 – БТР-70Д (GM), розроблені Житомирським бронетанкових заводом.

БМП-М1С є конверсію бойової розвідувальної машини БРМ-1К, виконаної ЖБТЗ. Її вогнева міць і захист істотно збільшені. Нова БМП може перевозити відділення з восьми солдатів і підтримувати дії піхотних підрозділів завдяки великій військовій потужності встановленого на ній бойового модуля «Стилет», до складу якого входять 30-мм гармата, протитанковий ракетний комплекс «Бар’єр» та кулемет.

Нова система управління вогнем «Синтез» забезпечує точний вогонь в будь-яких метеорологічних умовах і будь-який час доби, а заміна в бронемашині старого радянського двигуна на новий німецький Deutz дає можливість розганяти 15,5-тонну БМП-М1С до 70 км / год по суші і 7 , 5 км / год по воді.

Модернізація бронетранспортера БТР-70, вперше показана на виставці, також втілена в металі зусиллями ЖБТЗ. Нова машина, що отримала індекс БТР-70Д (GM), має двигуни від американської корпорації General Motors, завдяки чому максимальна швидкість бронетранспортера зросла до 100 км / год замість 80 км / год оригіналу. БТР оснащений бойовим модулем «Дельта» – це 23-мм автоматична гармата і 7,62 кулемет. Крім того, «Дельта» оснащена сучасною цифровою багатофункціональною системою управління вогнем з тепловізійною камерою, лазерним далекоміром, стабілізатором озброєння і системою захоплення і супроводу цілей.




Також, на БТР-70Д можуть бути встановлені інші бойові модулі – дивлячись для яких цілей призначається бойова машина.

БТР-70Д (GM), в порівнянні зі звичайним БТР-70, що стоїть на озброєнні Збройних сил України, озброєний значно сильніше, має велику швидкість і кращу маневреність на поле бою. Використання сучасних бойових модулів дозволяє значно підвищити точність і ефективність вогню при будь-яких погодних умовах і часу доби.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook