Автоновини

Opel анонсував прем’єру електричної Corsa

Фото: Opel

Компанія Opel опублікувала тизерний відеоролик електричної модифікації хетчбека Corsa. Як повідомляється в Twitter німецького бренду, прем’єра автомобіля відбудеться в 2020 році. Виробництво машини буде налагоджено на заводі в Сарагосі (Іспанія).

Очікується, що новинка отримає назву eCorsa. «Корса» стане четвертим за рахунком спільним проектом Opel і французької Groupe PSA, куди входять компанії Peugeot і Citroen. Стандартна версія хетчбека дебютує в 2019 році.

Раніше Opel оприлюднив план свого подальшого розвитку під назвою PACE!, який передбачає повернення до прибутку до 2020 року уніфікацію платформ і двигунів, а також масовий перехід на гібридні і електричні силові установки.

До 2024 року Opel планує стати «зеленим автовиробником номер один в Європі». В рамках цієї стратегії німці збираються створити еко-модифікації кожної своєї легкової моделі, а також збільшити фінансування програм розробки гібридних, електричних і водневих машин. До 2020  в лінійці «Опеля» буде не менше чотирьох нових зелених автомобілів, включаючи гібридну модифікацію кросовера Grandland X і електричну Corsa.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook