Автоновини

ЗМІ повідомили перші подробиці про новий позашляховик Ford

Позашляховик буде побудований на базі пікапа Ford Ranger нового покоління і отримає семиступінчасту механічну коробку передач.

Компанія Ford може оснастити новий позашляховик під назвою Bronco семиступінчастою механічною коробкою передач від Getrag. Про це повідомляє видання Jalopnik. За їхніми даними, така трансмісія буде працювати спільно з 2,7-літровим бензиновим двигуном EcoBoost V6. Потужність агрегату складе 325 кінських сил. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Позашляховик буде побудований на базі пікапа Ford Ranger нового покоління, який дебютував в цьому році на автосалоні в Детройті. Пізніше може бути представлені і гібридна модифікація автомобіля. Продажі новинки повинні початися не раніше 2020 року. Складання моделі буде налагоджено на заводі в Мічигані. Основним конкурентом машини стане Jeep Wrangler.

Раніше Ford показав перше зображення відродженого позашляховика Bronco. На зображенні новинка закрита тканиною, однак, судячи з силуету автомобіля, він буде істотно відрізнятися від свого попередника, який випускався з 1966 року.

Також в планах Ford розробити свій перший електричний кросовер. Автомобіль повинен стати у майбутньому конкурентом моделі Tesla Model Y. Як обіцяють в компанії новинка буде відрізнятися невеликим цінником і великим запасом ходу. За попередніми даними без підзарядки машина зможе проїхати близько 480 кілометрів.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook