Автоновини

Автономний Range Rover Sport проїхав по найскладнішій трасі в Ковентрі

Випробування пройшло в рамках проекту UK Autodrive, який завершиться в кінці цього місяця після трьох років досліджень.

Компанія Jaguar Land Rover провела випробування свого безпілотного Range Rover Sport на одній з найважчих трас Великобританії. Прототип автономного позашляховика подолав повне коло кільцевої траси Coventry Ring Road. Як повідомляє прес-служба бренду, автомобіль успішно перебудовувався між смугами і жодного разу не порушив правила дорожнього руху і швидкісні обмеження в 65 км / г.

Випробування пройшло в рамках проекту UK Autodrive, який завершиться в кінці цього місяця після трьох років досліджень. Безпілотна система, встановлена ??на позашляховик, включає в себе новітні лідари, камери і ультразвукові датчики. Технологія сканує поверхню перед автомобілем і аналізує цю інформацію для оптимальної їзди.

Позашляховик може автономно пересуватися по кільцевим транспортним розв’язкам, реагувати на сигнали світлофорів, а також розпізнавати пішоходів, велосипедистів та інші транспортні засоби на дорогах. Крім усього іншого, автомобіль здатний самостійно здійснювати парковку.

В Jaguar Land Rover розраховують, що подібна технологія допоможе в боротьбі з пробками і значно збільшить безпеку на дорогах. Мережеві технології дозволять автомобілям майбутнього взаємодіяти між собою, а також з дорожньою інфраструктурою.

У минулому році компанія Jaguar Land Rover приступила до тестів автономних автомобілів в міських умовах. Випробування пройшли в Ковентрі, а також в 12 інших містах по всьому світу.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook