Автоновини Тюнінг

Mercedes-Benz X-Class отримає шестиколісну версію

Фото: Carlex Design

Тюнінг-ательє Carlex Design побудує шестиколісну версію пікапа Mercedes-Benz X-Class. На даний момент компанія вже опублікувала перші рендерні зображення майбутнього автомобіля. Судячи з ескізів, пікап під назвою X-Class Exy 6×6 отримає масивні колісні арки, великі повітрозабірники, лебідку і світлодіодну лампу на даху.

Крім додаткових коліс X-Class Exy 6×6 оснастять третьою віссю. Решта всіх технічних характеристик поки тримаються в секреті. На даний момент найпотужніша версія стандартного пікапа комплектується трилітровим агрегатом V6 з системою безпосереднього вприскування із загальною паливною рампою і турбіною із змінною геометрією крильчатки. Можливо, цей агрегат буде використовувати і новинка від Carlex Design. Двигун розвиває 258 к.с. і 550 Нм крутного моменту.

З таким силовим агрегатом повнопривідний пікап здатний прискорюватися з місця до 100 км / год за 7,5 секунди. Заявлена витрата пального в змішаному циклі становить дев’ять літрів на 100 км пробігу.

Також пікап доступний з 2,4-літровим дизельними «четвірками», що видають 163 і 190 кінських сил. Мотори працюють з шестиступінчастою “механікою” або з семідіапазонною автоматичною коробкою.

Продажі Mercedes-Benz X-Class стартували в червні 2018 року. Розробкою пікапа спільно з німецькою компаній займався Renault. X-Class побудований на одній платформі з Renault Alaskan і Nissan Navara. Вантажопідйомність першого серійного пікапа Mercedes-Benz становить одну тонну. При цьому маса причепа на буксирі заявлена на рівні 3,5 тонни.

Поділитися цим!
Загрузка...
Загрузка...

Ми в Facebook